Battlefront Open Beta

De open bèta van de aankomende multiplayershooter Star Wars: Battlefront gaat op 8 oktober van start op de Xbox One, PlayStation 4 en Windows. De test duurt tot 12 oktober en bevat de modesWalker Assault on Hoth, Drop Zone on Sullust en Survival Mission on Tatooine.

Walker Assault ondersteunt 40 spelers, Drop Zone 16 en Survival Mission kan online of offline in singleplayer of in co-op gespeeld worden. Op consoles ondersteunt Survival Mission ook splitscreen. Een serverbrowser krijgt Battlefront niet. Daarvoor in de plaats maakt DICE een eigen matchmakingsysteem. In een interview met PlayStation Lifestyle zegt een ontwikkelaar echter wel dat de game dedicated servers zal krijgen.

Om de statistieken van spelers bij te houden is er de Companion Experience, een overzicht dat enigszins doet denken aan BattleLog voor de Battlefield-games. Daar kunnen spelers naast hun statistieken inzien ook hun uitrusting vinden en aanpassen, en een vriendenlijst bijhouden. Tot slot vinden ze daar het kaartspel Base Command, waarmee ze Star Cards, wapens en meer kunnen vrijspelen. Spelers kunnen in de bèta volgens de ontwikkelaar maximaal level 5 halen. Alle stats worden na de bèta gereset.

De bèta staat open voor iedereen die een EA account heeft, laat DICE weten. De download van de bèta zal ongeveer 7GB op consoles innemen en 11GB in Windows. Spelers kunnen beginnen met preloaden vanaf woensdag, 7 oktober om 11 uur ’s ochtends. Het precieze tijdstip waarop de bèta op 8 oktober van start gaat, maakt DICE later via het Twitter-account van de game. Op 20 november komt de game uit in Europa.

 

source: Tweakers

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account